Spodaj smo vam pripravili kratka navodila, ki vas bodo vodila skozi psotopek nakupa / naročanja izdelkov v spletni trgovini www.biolek.si.

1. Kako naročiti izdelke.

Ko najdete željen izdelek, ki ga želite kupiti, izberete količino izdelkov in pritisnete gumb dodaj v košarico. Ko ste izbran izdelek dodali v košarico lahko pregledate še ostale izdelke in jih po želji dodate v košarico. Ko je izdelek v košarici še ga niste kupili. Pod tipko KOŠARICA lahko vidite katere izdelke ste dodali v košarico, količino izdelkov in skupno ceno brez poštnine. (več o dostavi si lahko preberete tukaj). 

2. Košarica

Ko ste se z miško postavili na tipko košarica vidite svoje izdelke, količino in skupen znesek brez stroškov dostave. Na dnu košarice imate dve možnosti; "Poglej košarico" in "Na blagajno". Pod tipko poglej košarico, lahko spreminjate količino naročenih izdelkov ali izbran izdelek odstranite. Ko spremenite količino ali obkljukate okence odstrani pritisnete tipko posodobi in vaša košarica se bo posodobila. SE pravi, da se bo ali spremenila količina naročenih izdelkov ali se bo izbran izdelek odstanil s košarice. Ko ste izbrali količino izdelkov, ki jih želite kupiti pritisnete tipko na blagajno, kar vodi k koraku naročanja, lahko pa kliknete tipko nadaljuj z nakupom, kjer lahko še dodate ostale izdelke v košarico v kolikor bi še radi kaj naročili.

3. Naročanje / Blagajna

Korak 1: Naročilo omogoča dve možnosti. Ali se registrirate na spletno stran in vam tako ni potrebno vedno znova vpisovati vaših podatkov, ali izberete možnost nakup kot gost, kar pomeni, da vnesete podatke naročnika in / ali naslov za dostavo v kolikor želite izdelke naročiti na drug naslov, kot je naslov plačnika. V vsakem primeru morata izpolniti ponujena polja, da vam lahko naročene izdelke dostavimo.
Korak 2 in korak 3: Vpišite podatke za račun in podatke za dostavo. V kolikor je naslov enak, vpišete podatke samo enkrat

Korak 4: Izberete želen način dostave. V primeru vrednosti naročila nad 80 €, strošek dostave (poštnina) krijemo mi in je za vas dostava brezplačna. Strošek dostave je različen, glede na težo naročenih izdelkov in se obračuna po ceniku Pošte Slovenije (npr.: do 1kg teže je strošek dostave 4,75 €). Lahko pa izberete tudi možnost osebnega prevzema vašega naročila v naši poslovalnici BioLek na naslovu Moravci 34b, Mala Nedelja (kompleks BIOTERME).
Korak 5: Izberite način plačila. V primeru plačila po povzetju se k naročilu doda znesek 0,80€, kolikor znaša strošek dodatno znaša strošek poštnine. V primeru plačila po predračunu ali plačila s plačilnimi karticami oziroma preko sistema PayPal, dodatnih stroškov ni.

Korak 6: Pregled naročila in strinjanje s Splošnimi pogoji poslovanja ter Potrditev naročila z obveznostjo plačila. S klikom na gumb "Potrditev naročila" sklenete kupoprodajno pogodbo na daljavo in se strinjate z zukaj navedenimi splošnimi pogoji poslovanja in obveznostjo plačila naročila.  V kolikor ste vnesli napačne podatke ali izbrali napačne izdelke lahko pritisnete tipko "nazaj" in spremenite željene podatke. Če ste pozabili vpisat kodo za kupon jo lahko vnesete v tem koraku. Kode ne morete uporabiti 2 krat. V kolikor so vsi podatki točni pritisnete tipko "Potrditev naročilo".

Če je bilo naročilo uspešno oddano se vam bo izpisalo, da je naročilo zaključeno. Na vpisan elektronski naslov boste prejeli potrditev naročil s čimer se šteje, da je pogodba o naročilu na daljavo z obveznostjo plačila uspešno sklenjena.

PRIJAVA / REGISTRACIJA:

V kolikor večkrat naročate blago v naši spletni trgovini, je priporočjiva registriracija, saj imate v tem primeru možnost pogleda zgodovine vaših naročil in vam ni potrebno vedno znova vpisovati podatkov o naročniku. Če ste se že registrirali na naši spletni strani, potem se lahko samo prijavite in vaši podatki o plačniku bodo vnešeni samodejno. V kolikor želite spremeniti vaše podatke, lahko to storite pod tipko moj račun.