BioLek, zeliščna lekarna, spletna prodajalna je specializirana prodajalna z zdravili in medicinskimi pripomočki, ki vam ponuja različne izdelke za samozdravljenje, medicinske pripomočke, dodatke k prehrani, vitamine in minerale, kozmetiko, zdravila brez recepta in drugo.


BioLek, zeliščna lekarna, je svoja vrata odprla v začetku leta 2011 v Biotermah Mala Nedelja. V naši zeliščni lekarni vas pričakuje mlad in strokovno usposobljen kolektiv, ki je vedno pripravljen prisluhniti vašim težavam in poiskati rešitve zanje, lahko pa nas obiščete tudi, če potrebujete le nasmeh in nekaj prijaznih besed.

Na spletni strani www.biolek.si boste našli slike zunanje ovojnine izdelkov  in njihove opise. Vse izdelke, ki so na spletni strani zeliščne lekarne, lahko naročite in vam jih dostavimo s pošto Slovenije. Nakupovanje preko spletne lekarne je hitro, enostavno in diskretno. Prav tako si prihranite pot do zeliščne lekarne. V kolikor potrebujete več informacij, ste vabljeni v našo zeliščno lekarno ali nas pokličite na tel št 02 565 2027 ali pošljite sporočilo na info@biolek.si . Svetujemo vam, da vse izdelke uporabjate in shranjujete v skladu s priloženimi navodili, upoštevajte rok uporabnosti ter jih shranjujte nedosegljive otrokom.  

BioLek d.o.o. podjetje je davčni zavezanec.

BioLek d.o.o. je 25.1.2011 vpisan pri AJPES.