0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Dermaluxe d.o.o.
Šifra: 141
Razpoložljivost: Na zalogi
47.50€
Skupaj z DDV: 47.50€

  OPIS IN UPORABA:

Pakiranje: 1,5 ml

Želite daljše, gostejše in močnejše trepalnice v samo nekaj tednih? Če ste tudi vi med tistimi, ki vedno znova preizkušate različne maskare v upanju, da boste vendarle pričarale goste in dolge trepalnice, ki si jih želite, vas bo zagotovo razveselil inovativen izdelek na slovenskem trgu – Derma-luxelash.

 

Derma-luxelash podaljša in okrepi vse trepalnice, tudi če so kratke, krhke in nežne. Tako ustvari bolj izrazit pogled že brez uporabe ličil, v kombinaciji s kakovostno maskaro pa boste tudi vi lahko zablesteli, kot ste si vedno želeli.

 

Derma-luxelash vsebuje polipeptide, vitamine, vlažilne in druge sestavine, ki še dodatno krepijo vaše trepalnice, izboljšujejo njihovo elastičnost in jih ščitijo pred škodljivimi vplivi (npr. maskare, odstranjevalci ličil, umetne trepalnice…). Prav tako spodbudijo naravno rast trepalnic in pomagajo ohranjati zdrav, močan in sijoč videz.

 

Učinek
1. Stimulira rast trepalnic ter obrvi
2. Okrepi krhke in poškodovane trepalnice
3. Ohranja elastičnost trepalnic in jim daje zdrav ter sijoč izgled

 

Uporaba
1. Pred uporabo izdelka Derma-luxelash si očistite predel okoli oči.
2. Na očiščeno in suho kožo si nanesite izdelek Derma-luxelash na zgornjo veko, tik ob trepalnicah, od notranjega kotička navzven,
3. Derma-luxelash se lahko nanaša tudi na spodnjo veko, tik ob trepalnicah in obrveh. Pri nanosu Derma-luxelasha je pomembna pazljivost, da se izognete direktnemu kontaktu z očesom.

 

SESTAVINE:

INCI Ingredients: Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Vitis Vinifera Seed Extract, Sodium Lactate, Sodium PCA, Panax Ginseng Root Extract, Proline, Faex Extract, Phenoxyethanol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hexapeptide-11, Niacinamide, Palmitoyl Pentapeptide-4, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Sorbitol, Isopropyl Cloprostenate, Alcohol, Triethanolamine, Methylisothiazolinone

 

DOBAVITELJ: Medilip d.o.o., Jenkova ulica 36, 3000 Celje, Slovenija

PROIZVAJALEC: Derma-luxe d.o.o.

 

OPOZORILA:


Pri nanašanju izdelka Derma-luxelash, je potrebno paziti, da tekočina ne zaide v oko. Če tekočina kljub temu pride v stik z očesom in povzroči draženje le tega, si oko sperite z vodo. 

Če se pojavi hujše vzdraženje z uporabo izdelka Derma-luxelash prekinite. Ne nanašajte na poškodovano kožo. Nosečnice, doječe matere, osebe mlajše od 18 let in pacienti na kemoterapiji izdelka Derma-luxelash ne smejo uporabljati. Shranjujte izven dosega otrok.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Oznake: bio kozmetika