0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Visett GmbH
Šifra: 373
Razpoložljivost: Na zalogi
48.60€

OPIS IN UPORABA:

Pakiranje: 3 ml

Visett serum za trepalnice vam omogoči daljše in gostejše trepalnice in zagotavlja zapeljiv pogled, kateremu se ni mogoče upreti. Z vsakodnevno uporabo vam izbrane sestavine iz rastlinskih izvlečkov krepijo trepalnice, kot tudi obrvi in skrbijo za opazno podaljšanje in zgoščevanje trepalnic. (Do 72% po 42-dnevni uporabi-povzeto po In-Vivo-študiji).

 

§  zagotavlja do 72 % gostejše in daljše trepalnice*

§  pospeševanje rasti z naravnimi rastlinskimi izvlečki iz smetlike, kamilice in MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17

§  optično zgoščevanje in krepitev trepalnic

§  primerno tudi za obrvi

 

UPORABA

§  Pred nanosom umijte obraz in oči. Odstranite kontaktne leče.

§  Količina seruma, ki je na čopiču, zadošča za trepalnice enega očesa oziroma eno obrv.

§  Serum nanesite enkrat ali dvakrat na dan na zgornje in spodnje trepalnice ter obrvi kot črtalo za oči od znotraj navzven, najbolje pred spanjem.

§  Odvečno tekočino obrišite s krpo.

§  Počakajte, da se visett sensitive Lashes popolno absorbira. Ne manite si oči.

 

Serum nanesite enkrat na dan na zgornje in spodnje trepalnice ter obrvi kot črtalo za oči, najbolje pred spanjem. Količina seruma, ki je na čopiču, ko ga izvlečete, zadošča za trepalnice enega očesa oziroma za eno obrv. NE VSEBUJE HORMONOV IN PROSTAGLANDINOV! 


SESTAVINE:

Ingredients (INCI): AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, XANTHAN GUM, PANTHENOL, SODIUM LACTATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, EUPHRASIA OFFICINALIS EXTRACT, ALCOHOL, TRIPLEUROSPERMUM MARITIMA EXTRACT, LACTIC ACID, SERINE, SORBITOL, TEA-LACTATE, UREA, GLYCOSHINGOLIPIDS, HORDEUM VULGARE EXTRACT, INCI SODIUM HYALURONATE, SODIUM CHLORIDE, ALLANTOIN, SODIUM BENZOATE , BENZOIC ACID, SORBIC ACID

 

DOBAVITELJ: BollNatur, Marko Zupan s.p. Pod Gozdom 41 4201 Zgornja Besnica

PROIZVAJALEC: Visett GmbH, Geschäftsführer: Michel Raad, Friedrich-Ebert-Strasse 9-11, 41352 Korschenbroich, Nemčija


OPOZORILA:

Pri uporabi visett® seruma za trepalnice pazite, da odvečna tekočina ne pride v oko. Če bi le-ta vseeno prišla v stik z očmi, takoj izperite oči z vodo. visett serum za trepalnice vedno uporabljajte zelo skrbno in skladno z navodili za uporabo. Če se pojavita draženje ali rdečica, takoj prenehajte z uporabo. Posvetujte se s svojim zdravnikom, če pordelost ali draženje ne ponehata. Ne uporabljajte seruma za trepalnice ob odprtih ranah. Visett serum za trepalnice tudi ni primeren za nosečnice, doječe matere, bolnike, ki se zdravijo s kemoterapijo, in za mlajše od 18 let.

Po 6 tednih, ali ko je željeni rezultat že dosežen, visett Sensitive Lashes nanesite le na vsakih 2 do 3 dni. 

 

OPOMBA | serum za rast trepalnic ni namenjen zdravljenju, zaviranju ali zmanjševanju izpadanja oziroma spodbujevanju rasti las oz. dlak.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje