1 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Intelex Group (UK) Ltd
Šifra: 182
Razpoložljivost: Na zalogi
21.99€

Razpoložljive možnosti

Beddy Bear & Friends originalne grelne blazine za vrat so grelne blazine polnjene z naravnimi zelišči.

Grelne blazine so okrasne blazine ali za lajšanje bolečin, mišične tenzije, bolečine sklepov ali bolečine v trebuhu. Pogrete grelne blazine lahko uporabljate za gretje, sprostitev ali kot pripomoček za spanje, saj ima vonj sproščujoče sivke


BEDDY BEARS Grelna blazina 100% ZDRAVO IN NARAVNO!

 Pogrejte sebe ali vaše otroke s privlačnimi grelnimi blazinami ali igračami, ko ste bolni ali vas zebe.

Prikupne igrače in blazine vsebujejo 100% naravno mešanico lanenega semena in sivke, ki deluje pomirjujoče. 

Odlično darilo za našega malčka ali za nas!

Igračko ali blazino enostavno postavite v mikrovalovno pečico in jo na najvišji temperaturi grejte 2 minuti, lahko pa jo pogrejete tudi v navadni pečici.


Na voljo so različne oblike igrač- medvedki, račke, zajčki... 

Zaradi nežne toplote in pomirjujočega vonja je Beddy Bear idealno . Je hitrejši, enostavnejši in tudi varnejši za uporabo kot klasičen termofor, saj se z njim ne moremo opeči.

Nadomestilo za tradicionalne termoforje Beddy Bear vsebuje sivko in posebno obdelana pšenična zrna, ki so bila natančno očiščena in posušena. Izdelan je iz zelo mehkega flisa.

Kako uporabljamo grelne izdelke?
Beddy Bear igračo ali blazino položite v mikrovalovno pečico in jo 2 min. grejte na max. 800 W. Pečice z več W zahtevajo krajši čas za gretje . Pred uporabo zmeraj preverite, da ni prevroča. Pri prvem gretju se izdelke rahlo navlaži, kar je popolnoma naravno, vlažnost pa pri redni uporabi v pečici izgine.
Beddy Bear izdelke lahko pogrejete kolikokrat želite, s pravilno uporabo pa vam bo služila dolga leta. Beddy Bear igračko ali blazino očistite z vlažno krpo. Zaradi svoje 100% naravne sestave Beddy Bear igrača ali blazina ni primerna za pranje v pralnem stroju.

Če želite določeno mesto ohladiti, lahko Beddy Bear izdelke tudi zamrznete. Najprej ga položite v polivinilasto vrečko, da se ne bi navlažil, potem pa ga položite v zamrzovalnik.

Bodite pozorni: 
Igrače ali blazine nikoli ne pregrejte. Pred ponovnim gretjem naj se igrača popolnoma ohladi. Uporabo igrače zmeraj nadzorujte. Zmeraj preverite, da izdelek ni prevroč, preden ga uporabljate ali date otroku. Zagotovite, da je površina čista in suha pred gretjem.BEDDY BEAR & FRIENDS - THE ORIGINAL: izdelki so narejeni v skladu z najstrožjimi evropskimi standardi za kakovost in vastnost: EN 71-1/2/3, CE

MATERIALI

Warmies ®  vsebujejo naravne materiale, ki so varna za uporabo v mikrovalovni pečici in so odporni na gretje. 

SIVKA za sprostitev

PROSO grelne blazine so polnjene s čistimi semeni prosa, ki je primerno posušeno in pripravljeno za gretje z mikrovalovno pečico

ZELIŠČA izbor zelišč je primeren za gretje in vsebuje rožmarin, citronsko travo, sivko in ima osvežujoč in prijeten vonj 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje