1 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: 119
Razpoložljivost: Na zalogi
21.90€

Razpoložljive možnosti

Grelna blazina 100 % ZDRAVO IN NARAVNO!

 

Pogrejte sebe ali vaše otroke s privlačnimi grelnimi igračami.

Prikupne igrače vsebujejo 100 % naravno mešanico lanenega semena in sivke, ki deluje pomirjujoče. 

Odlično darilo za našega malčka ali za vas!

Igračko enostavno postavite v mikrovalovno pečico in jo na najvišji temperaturi grejte 2 minuti, lahko pa jo pogrejete tudi v navadni pečici.

 

Na voljo so različne oblike igrač- medvedki, račke, zajčki... 

Zaradi nežne toplote in pomirjujočega vonja je Warmies idealna igrača za pomirjanje in spanje.

Uporaba je hitrejša, enostavnejša in tudi varnejša kot klasični termofor, saj se z njim ne moremo opeči.

Warmies grelne igrače kot nadomestilo za tradicionalne termoforje vsebujejo sivko in posebno obdelana pšenična zrna, ki so natančno očiščena in posušena, ter nekatere dišavnice kot so sivka in druge. Grelne igrače so zdelane je iz zelo mehkega flisa.

Kako uporabljamo grelne igrače?
Warmies grelno igračo položite v mikrovalovno pečico in jo 2 min. grejte na max. 800 W. Pečice z več W zahtevajo krajši čas za gretje. Pred uporabo zmeraj preverite, da igrača ni prevroča. Pri prvem gretju se igrača rahlo navlaži, kar je popolnoma naravno, vlažnost pa pri redni uporabi v pečici izgine.
Warmies grelno igračo lahko pogrejete kolikokrat želite, s pravilno uporabo vam bo služila dolga leta. Warmies grelno igračo očistite z vlažno krpo. Zaradi svoje 100 % naravne sestave Warmies grena igrača ni primerna za pranje v pralnem stroju.

Če želite določeno mesto ohladiti, lahko Warmies grelno igračo tudi zamrznete. Najprej ga položite v polivinilasto vrečko, da se ne bi navlažila, potem pa jo položite v zamrzovalnik.

Bodite pozorni: 
Igrače nikoli ne pregrejte. Pred ponovnim gretjem naj se igrača popolnoma ohladi. Uporabo igrače zmeraj nadzorujte. Zmeraj preverite, da izdelek ni prevroč, preden ga date otroku. Zagotovite, da je površina čista in suha pred gretjem.


Več info na inf@biolek.si ali na tel 051 605 191

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje