0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Kocbek
Šifra: 358
Razpoložljivost: Na zalogi
19.90€

Bučno olje, ki mu pravimo tudi studenec mladosti, vsebuje vitamine, mikroelemente, karotenoide, redke aminokisline in druge naravne telesu prijazne sestavine.

Olje je bogato tudi z visoko vsebnostjo delta-7-sterolov, ki delujejo proti povečanju prostate (1 g olja vsebuje 5 mg). Večkrat nenasičene maščobne kisline v sodelovanju z drugimi učinkovinami pozitivno vplivajo na presnavljanje holesterola.
Visoka vsebnost vitaminov in mineralnih snovi pa pomaga pri odvajanju vode in koristi živcem, krepi mišičje in vezivno tkivo ter na splošno normalizira celično presnovo. Ščiti nas tudi pred prostimi radikali in preprečuje vse vrste poškodb, predčasno staranje, motnje v krvnem obtoku, arteriosklerotične spremembe in težave s prostato.
Zelo učinkovito je tudi pri zdravljenju opeklin in ozeblin. Bučno olje lahko uživamo hladno, kot preventivno zdravilo, kot dodatek raznim jedem in solatam, lahko pa ga uporabljamo tudi za pripravljanje raznih toplih jedi, omak in slaščic.


Čokolada Strast - ročno delo.

·                     50 g tablica

·                     dodana so rahlo slana, ročno prebrana pražena bučna semena in bučno olje

·                     harmonija avtohtonih slovenskih okusov

Žlahtnost dobre čokolade spoznamo že po vonju. Ker se je pravkar pričela sezona čokolade, je ta vonj naravnost božanski. Nadaljuje se v okusu. Vsi dobro poznate občutek blaženosti, ki sledi trenutkom, ko se v vaših ustih počasi staplja košček dobre čokolade. 

Podarite darilo  bogatih okusov narave. Presenetite svoje poslovne partnerje, prijatelje ali pa le sebe, z  resnično izvirnim darilom. Za Vas smo pripravili prvovrsten izbor izdelkov iz buč in čudovita ročno izdelana unikatna poslovna darila.

Dajte vedeti svojim prijateljem, da jih resnično cenite!

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje