Free shipping

Brezplačna dostava nad 80€

Money back

Zadovoljstvo strank

Support

Podpora 24/7

media
media
media

DERMOFUTURE polnila za ustnice 



Izdelki so klinično testirano.  

Redna uporaba izdelka 28 dni spodbudi prekrvavitev ustnic, kar jih napolni, ter zapolni gubice okoli njih.

DermoFuture izdelki za ustnice so odlična nadomestila za klasična hialuronska polnila, ki jih aplicirajo v plastični kirurgi ali drugi strokovnjaki. Svoje ustnice lahko napolnite tudi brez injekcij, za zmerno ceno in dosežete učinke vaših polnih sijočih ustnic. 

Privoščite si cenovno ugodno, enostavno in zanesljivo metodo za zapolnitev vaših ustnic, ter zmanjšajte gubice s hialuronsko kislino!

Izdelki – polnila za ustnice vsebujejo poseben kompleks »Super Size«, ki ob redni uporabi že po 28 dneh zagotavlja odlične rezultate. 

Polnila preprečujejo tudi prezgodnje staranje kože in ustnic, ustnice pa so ob redni uporabi bolj gladke, polne in oskrbljene z vlago.

 

Polnilo za ustnice »Hyaluronic Lip Filler Classic« vsebuje hialuronsko kislino v obliki, ki se popolnoma vpije v kožo in ustnice, ter ohranja prožnost, navlaženost in polnost. Prve rezultate boste opazili že v nekaj minutah, po 28 dneh uporabe pa boste dosegli pričakovane rezultate.


Polnilo za ustnice »Hyaluronic Lip Push-up« s pomočjo mikronizirane hialuronske kisline hitro in neinvazivno poveča in zagotavlja »push-up ustnic. Zaradi edinstvene sestave stimulira nastanek kolagena in tako upočasnjuje staranje ustnic in kože okoli ustnic. 


Polnilo za ustnice »Lip Injection Glass Glow« najnovejši izdelek serije polnil za ustnice z dodanimi sestavinami za učinek sijočih ustnic. Posebna formula in vitamini E in B5 zagotavljajo prožnost ustnic in kože okoli njih, mehkost, prehranjenost in primerno vlažnost ustnic in kože.


 

Kako uporabljati polnilo za ustnice?

Polnili za ustnice »Hyaluronic Lip Filler Classic« in »Hyaluronic Lip Push-up« uporabite enkrat do dvakrat na dan vsaj en mesec, da dosežete optimalne rezultate.

Polnilo za ustnice »Lip Injection Glass Glow« lahko uporabite kadarkoli in kjerkoli, enkrat ali večkrat na dan. Polnila za ustnice nanašajte na čiste in suhe ustnice. 

 

Količina: 12 ml 


Več info na www.biolek.si

  • 23 Jan, 2019
  • Kategorije: Novice
  • Komentarji: 1
Related Products
Komentarji: 1
Minka 19-11-2019 10:53
Zadovoljna
Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.*