Free shipping

Brezplačna dostava nad 80€

Money back

Zadovoljstvo strank

Support

Podpora 24/7

media
media


Komu priporočamo uporabo:

-       Za podporo imunskemu sistemu.

-       Kot preventivo in kot kurativo pri infekcijah zgornjih dihal.

-       Pri gripi in prehladu ter pri okužbah z virusom herpes simpleks tipa 2.

Čas trajanja jemanja izvlečkov ozkolistnega ameriškega slamnika:

Preventiva: za podporo imunskemu sistemu, da bo pripravljen na boj proti vdorom neželenih virusov in bakterij, priporočamo redno jemanje 8 tednov. Sledita 2 tedna premora.

Kurativa: ob prvih znakih prehladnega obolenja ali pri infekciji zgornjih dihal. Priporočamo redno jemanje vsaj en teden in največ do 8 tednov.

Aktivne učinkovine: terapevtsko najbolj dokazane in najbolj raziskane so derivati kavne kisline, alkilamidi in polisaharidi. Alkilamidi se kopičijo predvsem v koreninah in cvetovih.

Za pravilno odmerjanje in prave učinke priporočamo uporabo standardiziranih izvlečkov ozkolistnega ameriškega slamnika samostojno ali v KOMPLEKSU z izvlečki PROPOLISA in TIMIJANA, ki podpirata njegovo delovanje. Na voljo so tudi vedno bolj priljubljene tekoče oblike in sicer ekološke brezalkoholne kapljice primerne za odrasle, starostnike in otroke starejše od 1 leta. Uporabi naj se izognejo osebe s sistemskimi ali avtoimunimi boleznimi.

Viri:______________________________________________________________________________________________

*Sodobna fitoterapija – z dokazi podprta uporaba zdravilnih rastlin; Kreft S. in sod.;Slovensko farmacevtsko društvo; Ljubljana, 2013


  • 06 Oct, 2016
  • Kategorije: Novice
  • Komentarji: 0
Related Products
Komentarji: 0

Ni komentarjev

Odgovori

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.*