0 ocen  |  Napišite mnenje
Proizvajalec: Baldo
Šifra: 110
Razpoložljivost: Na zalogi
89.00€
Skupaj z DDV: 89.00€

Razpoložljive možnosti

Cokli Baldo so nadstandardna, medicinsko-ortopedska obutev z jekleno vzmetjo. Odlikuje jih njihova strokovna, vrhunska in edinstvena sestava:

v  pravo usnje in odlična oblazinjenost

v  jeklena vzmet

v  bukov les

v  guma proti drsenju

v  ustrezni pasovi za fiksacijo pete; lahko so tudi brez pasov

v  različne velikosti vzmeti

v  posebno oblikovan podplat, ki zagotavlja fiziološko pravilno držo, vzpostavlja ravnotežje v mišicah telesa ter aktivira mišice gibalnega sistema

BALDO model 11/61 ima podplat MBT (Masai Barefoot Technology), kar pomeni posebno tehnologijo. 1996 so v Švici na osnovi opazovanja Masajev pri hoji ugotovili, da naravna nestabilnost ob hoji zagotavlja koristi za zdravje, kajti človeško telo ni zasnovano tako, da bi hodilo ali stalo na trdi podlagi v kar nas je prisilila moderna družba. MBT tehnologija zagotavlja občutek kot da bi hodili po mehkem, neravnem terenu, telo pa ob tem uporablja več mišic in aktivira celotno telo. Strokovnjaki zato priporočajo obutev z MBT tehnologijo pri bolečinah v hrbtu, skeletno - mišičnih obolenjih.

Baldo cokli so edinstvena obutev katerih posebnost je jeklena vzmet, ki preprečuje udarjanje pete ob hrbtenico ter izniči škodljive tresljaje, ki nastajajo od stiku pete s tlemi. Uporabnik te obutve zato ne more doživeti udara, saj kvalitetna jeklena vzmet ublaži pritiske, katerim so izpostavljene naše noge ter hrbtenica. Zahvaljujoč elastičnosti jeklene vzmeti se vsak naš korak spremeni v vajo, ki obnavlja cirkulacijo ter posledično preprečuje občutek utrujenosti ter bolečin v nogah in križu.

Poleg jeklene vzmeti in vrhunske izdelave, model 11/61 odlikuje uporaba kvalitetnih materialov kot sta bukov les in pravo usnje. Oblazinjenost podplatov ter guma proti izdrsavanju pa poskrbita za izredno udobje tudi ob dolgotrajni uporabi. Model BALDO 11/61 je nadgrajen tudi s posebno oblikovanim podplatom, ki zagotavlja fiziološko pravilno držo, vzpostavlja ravnotežje v mišicah telesa ter aktivira mišice gibalnega sistema.

Na njih prisegajo predvsem zaposleni, ki večino delovnega časa preživijo na nogah, kot so npr. medicinske sestre, zdravniki, frizerke, učitelji, trgovke in vsi, ki želijo nadstandardno obutev tudi za prosti čas.

Proizvajalec obutve: BALDO Italija

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje