0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: 3730
Razpoložljivost: Na zalogi
17.90€
Skupaj z DDV: 17.90€

Razpoložljive možnosti

DERMOFUTURE polnilo za ustnice (LIP INJECTION PLUMPER BALZAM)

 

Inovativni pristop za povečevanje ustnic s posebnim delovanjem in domačo uporabo izdelkov DermoFuture. Več sijaja, polne ustnice in manj gubic okrog ustnic.

Na voljo so 3 različna polnila za ustnice.

 

Izdelki so klinično testirano.  Redna uporaba izdelka 28 dni spodbudi prekrvavitev ustnic, kar jih napolni, ter zapolni gubice okoli njih.

DermoFuture izdelki za ustnice so odlična nadomestila za klasična hialuronska polnila, ki jih aplicirajo v plastični kirurgi ali drugi strokovnjaki. Svoje ustnice lahko napolnite tudi brez injekcij, za zmerno ceno in dosežete učinke vaših polnih sijočih ustnic. 

Privoščite si cenovno ugodno, enostavno in zanesljivo metodo za zapolnitev vaših ustnic, ter zmanjšajte gubice s hialuronsko kislino!

Izdelki – polnila za ustnice vsebujejo poseben kompleks »Super Size«, ki ob redni uporabi že po 28 dneh zagotavlja odlične rezultate. 

Polnila preprečujejo tudi prezgodnje staranje kože in ustnic, ustnice pa so ob redni uporabi bolj gladke, polne in oskrbljene z vlago.

 

Polnilo za ustnice »Hyaluronic Lip Filler Classic« vsebuje hialuronsko kislino v obliki, ki se popolnoma vpije v kožo in ustnice, ter ohranja prožnost, navlaženost in polnost. Prve rezultate boste opazili že v nekaj minutah, po 28 dneh uporabe pa boste dosegli pričakovane rezultate.

Polnilo za ustnice »Hyaluronic Lip Push-up« s pomočjo mikronizirane hialuronske kisline hitro in neinvazivno poveča in zagotavlja »push-up ustnic. Zaradi edinstvene sestave stimulira nastanek kolagena in tako upočasnjuje staranje ustnic in kože okoli ustnic. 

Polnilo za ustnice »Lip Injection Glass Glow« najnovejši izdelek serije polnil za ustnice z dodanimi sestavinami za učinek sijočih ustnic. Posebna formula in vitamini E in B5 zagotavljajo prožnost ustnic in kože okoli njih, mehkost, prehranjenost in primerno vlažnost ustnic in kože.

 

Pred nakupom dobro preberite spodnja dejstva o izdelkih:

- Izdelki na posameznih ustnicah lahko delujejo različno in končni rezultati so lahko različni.

 - Če so vaše ustnice naravno polne vode in hialuronske kisline, polnila ne bodo delovala tako močno, kot bi si morda želeli. Učinki so lahko različni. Splošne izkušnje so dobre, uporabnice potrjujejo, da so ustnice prijetno navlažene, prožnejše in polnejše, okoli njih pa manj gubic. Učinki so lahko različni in z nakupom potrjujete, da ste seznanjeni, da se rezultati od osebe do osebe lahko razlikujejo. 

- Klinično dokazano so polnila odlično nadomestilo za injekcijska polnila za ustnice.

- Polnila povečujejo prekrvavljenost ustnic in tako spodbujajo naravno, močno barvo ustnic.

- S posebno mikronizirano obliko hialuronske kisline povečajo in napolnijo ustnice in gubice okoli njih.

-DermoFuture polnila ustnic ne dražijo.

- Ustnice so ob redni uporabi navlažene, gladke in nahranjene, ter zaščitene pred izsuševanjem.

- Ricinusovo olje v polnilih zagotavljajo dolgotrajno vlaženje in sijaj ustnic.

 

Kako uporabljati polnilo za ustnice?

Polnili za ustnice »Hyaluronic Lip Filler Classic« in »Hyaluronic Lip Push-up« uporabite enkrat do dvakrat na dan vsaj en mesec, da dosežete optimalne rezultate.

Polnilo za ustnice »Lip Injection Glass Glow« lahko uporabite kadarkoli in kjerkoli, enkrat ali večkrat na dan. Polnila za ustnice nanašajte na čiste in suhe ustnice. 

 

Količina: 12 ml 


SESTAVINE polnil za ustnice (mednarodna imena)

PUSH-UP: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus, Seed Oil, Polyglycerol-3 Polyricinoleate & Sorbitan Isostearate, Caprylic / Capric Triglyceride, Magnesium Sulfate heptahydrate, Collagen, Parfum, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Triisostearin, DMDM Hydantoin, Aqua (and) Propylene Glycol (and) Capsicum frutescens Fruit Extract, Hyaluronic Acid, Benzyl Nicotinate.

CLASSIC: Aqua, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus Seed Oil, Polyglycerol - 3 Polyricinoleate & Sorbitan Isostearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Magnesium Sulfate heptahydrate, Collagen, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triisostearin, DMDM Hydantoin, Propylene Glycol, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Hyaluronic Acid, Benzyl Nicotinate.

GLASS GLOW: Polybutene, Isopropyl Palmitate, Cyclopentasiloxane, Ricinus Communis Oil, Silica, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Parfum, Paraffinum Liquidum (and) Capsicum frutescens Fruit Extract, Benzyl Nicotinate. 

 

Proizvedeno v EU: za DERMOFUTURE Tenex Sp. z o.o., Poljska.

DermoFuture Precisions izdeluje inovativne izdelke med plastične kirurgije in kozmetike. Formule za izdelke so izdelane v švicarskem laboratoriju. Lastnosti in delovanje vseh sestavin so preizkušene in razvrščene med kozmetične izdelke. Kozmetični izdelki so podvrženi zelo strogi končni kontroli.

 

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Oznake: Kozmetika